2
Glock 19c Marka Tabanca özellikleri

Glock 19 c Silah fiyatları 4000-8000 $ arası



Glock 19 ruhsatsız satışı yapılmaktadır.

Glock tabancaları

Clock silahları GENEL TEKNİK ÖZELLİKLERİ
G 19C Üretim Yeri : Avusturalya
Çap 9X19 MM
Şarjör Kapasitesi 15 ADET
Tip YARI OTOMATİK
Ağırlık (Boş Şarjörlü) 595 gr.

glock 19 c silahları genelde türkiyeye kuzey ıraktan giriş yapılmaktadır. Glock 19 C Satılık Sıfır bulmakoldukca zordur fakat Makina kimya da Glock 19 C Silah satışı yapılmaktadır. Clock Sitesi ne baktıgınızda Bolca Glıck Silah Çeşitlerine rastlarsınız türkiyede Glock 19 C Silah İlanları 2. El Silahları ise online satış yapan sitelerde pek bulamazsınız genelde kuyumcular ve döviz şirket sahibleri Sıfır Silahlar olarak alırlar Glock 19 C suikast silahi olarak tanınsada genede XR cihazlarından gecerken sinyal verirler. Glock 19 C Tabancalar hakkında geniş bilgileri daha sonraki konularda sizlerle paylaşacagim, Glock 19 C ile ilgili bir tane sizlere video paylaşıyorum silahın sökülmesi ve takılması hakkında bilgiki bu videoyu beğenerek izleyeceksiniz.

Yorum Gönder

  1. glock özellikleri ve glock fiyatları hakkında daha detaylı bilgi verirmisiniz. glock tabanca glock fiyat listesi ve glock video izlemek istiyorM onuda verirsinez sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. mke silah fiyatları ve glock tabanca özellikleri ni veren glock tabanca video varsa verirmisiniz ayrıca ; glock tabanca modelleri olarak satılık gerçek silahlar yani clock tabancaların 2 el fiyatlarını bana verirmisiniz.

    YanıtlaSil

Featured Post

Zvı Kevın Tabanca Modeli Zvı Kevın Kısa 9

SİYAH (9 MM KISA) Üretim Yeri : Zvı Kevın (Çek Cumhuriyeti) Üretici İnternet Adresi : http://www.zvi.cz Fiyat : 1359,07 $ Teknik Özellikle...

 
Top