0
Walther tabancaları Alman markası olarak olarak silah dünyasında oldukca çok tutulan ve satışı yapılan silahlar arasındır. Yüzyılı aşkın süredirüretimi yapılan Carl Walther silah Modelleri Asker, polis, ve dünyanın her ülkesinde güvenlik güçlerinin kullanmaktadır. Yüksek kaliteli işçilik kullanılarak üretilen Walther tabanca ürünlerinin dayanıklılık testleri başarı ile sağlanmıştır.

Walther Silahları ilk Olimpiyat Oyunlarında kullanıldı ve Walther spor oyunlarında yarışmacının en çok tercih ettikleri silah markası olmuştur. 1999 yılında, Smith & Wesson ve Walther ABD'de Walther markalı silah ve aksesuarları dağıtmak için ortaklık kurduklarını açıkladı. Başlıca Walther silah modelleri olarak P99C serisi gelmektedir, MKE olarak p99c satış fiyatını 3750$ ra satışı yapılmaktadır, 2. el walther P99C fiyatı ise 2500$ civarında alıcı bulmaktadır. Aşağıdaki listede walther p99C fiyatı ve yeni walther p99c tabanca modellerinin özellikleri bulabilirsiniz.
Walther Silah Modelleri Walther silah fiyatları

Bu konumuzda walther silahlarının ve walther p99C tabanca, walther p99c fiyatı, walter tabanca, walter Silah, ikinci el walther silah çeşitleri hakkında bilgileri bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

Featured Post

Zvı Kevın Tabanca Modeli Zvı Kevın Kısa 9

SİYAH (9 MM KISA) Üretim Yeri : Zvı Kevın (Çek Cumhuriyeti) Üretici İnternet Adresi : http://www.zvi.cz Fiyat : 1359,07 $ Teknik Özellikle...

 
Top