0




Askeri sırt çanta Modelleri olarak Özellikle türkeye de üretilen ve Avrupa Amerika ve birçok denizaşırı ülkelerde kullanılan özellekle askerlerin uluslar arası operasyonlarda kullandıkları model ve serilerden bahsedeceğim. Türkiye de avcılık doğa yürüyüşü ve doğa kamplarındada tercih edilen askeri sırt çanta modelleri günümüz kolejlerde özel okullarda birçok öğrencinin de tercihi olmaktadır.

Askeri personelin intikal diye adlandırdığı doğa yürüyüşlerinde ergonomik ve rahat bir kullanım sunulan bu çantalar,  ABD Silahlı Kuvvetleri tarafından bir çok ülkeye gönderdikleri askerlerde kullandırmışlardır. Askeri personel özellikle çantanın hacminin büyük olması içine konulan malezemelerin çokluğu ile ABD askerleri bu çantaları tercih etmektedirler.


Askeri Çonlaların içine konulan malzemeler özellikle kitap okuma bölümleri, su matarası bölümü, giysi ölümü, vahşi yaşam için gerekli kuru gıda malzemeleri yiyecekler, battaniye bağlantı bölümü, hatta güneş enerjili piller, silah bölümü, telsiz bölümü ve daha sayamadığımız doğal yaşam da lazım olacak bir çok bölüm bulunmaktadır.


ASKERİ SIRT ÇANTA DESENLERİKamuflaş diye tabir edilen birbirinden güzel doğa ve avda kullanılan sırt çanta türleri bulunmaktadır, bunlar bay ve bayan çanta çeşitleri olarakta ayrıldığı gibi klasit türleride bulunmaktadır.










Sırt Çanta hazırlanması videosu




Yorum Gönder

Featured Post

Zvı Kevın Tabanca Modeli Zvı Kevın Kısa 9

SİYAH (9 MM KISA) Üretim Yeri : Zvı Kevın (Çek Cumhuriyeti) Üretici İnternet Adresi : http://www.zvi.cz Fiyat : 1359,07 $ Teknik Özellikle...

 
Top