0
Günümüzde en çok merak edilen tabanca antika silah çeşitleri satışı ve pazarlaması en zor silah türlerinden olduğundan, istanbuda oyuncak dünyasında gördüğüm tabanca antika oyuncaklar bana dah acazip geldi diyebilirim, gerçeği ile ayıt edilemeyen antika tabanca resimler dende anlaşılacağı gibi gerçekten harika sahteleri üretilmiş ve satışı yapılmaktadır. Antika tabanca resimleri arayan arkadaşlara buradaki antika silah resimi ve ruhsatı nasıl alınacağına dair bilgileri Emniyet Müdürlüklerinden teymin edilebilir.
Antika silah çeşitleri olarak verdiğim bu resimlerinbu antika silah satışı ve antika silah koleksiyoncularında bulunması çok zordur o bakımdan antika silah ruhsatı olanlar antika silahlar ararken silahı Antika silah yönetmeliği çok iyi okuması gerekmektedirki başına iş almasın. Antika silah satanlar ise devreni vereceği kişilerin ruhsatı olup olmadığını mutlaka araştırsınlar diye tavsiye ediyorum.


tarihi silah fiyatları (antika tabanca fiyatları) 15000$ civarında satışı yapılmaktadır.

Antika silah fiyatları 14500$

Yorum Gönder

Featured Post

Zvı Kevın Tabanca Modeli Zvı Kevın Kısa 9

SİYAH (9 MM KISA) Üretim Yeri : Zvı Kevın (Çek Cumhuriyeti) Üretici İnternet Adresi : http://www.zvi.cz Fiyat : 1359,07 $ Teknik Özellikle...

 
Top